Šopingirajte bez grižnje savjesti – postanite član FB grupe Spiritus SOS- Aukcije!

Udruga Spiritus Os oformila je Facebook grupu pod nazivom Spiritus SOS- Aukcije.

Cilj ove Fb stranice je prikupljanje sredstava za naše korisnike putem prodaje polovnih stvari.

U ovom trenutku uz pomoć naših gerontodomaćica skrbimo za 180 korisnika, a riječ je o starim, bolesnim i usamljenim osobama, od kojih mnogi žive u teškim socijalnim uvjetima. Naša Udruga je neprofitnog karaktera, a njezino financiranje se vrši kroz donacije i dotacije i sve svoje djelatnosti financira kroz nacionalne projekte i one fondova EU-a. No, dodatnih sredstava za pomoć najpotrebitijima nemamo.
Stoga smo se odlučili i na ovaj način prikupljanja sredstava.
Sudjelovati možete kao prodavači i riješiti se suvišnih predmeta ili kao kupci i priuštiti si nešto zanimljivo. Uz pomoć prikupljenih sredstava kupovat ćemo potrepštine za naše štićenike u skladu s njihovim potrebama, o čemu ćemo vas redovito obavještavati na ovoj stranici.
Ideja je da na ovoj stranici ponudite namještaj koji vam više nije neophodan ili kućanske potrepštine, knjige, odjeću i slično… molimo da stvari koje prodajete budu očuvane i da ne nudite stare i potrgane stvari. Cilj je da stvari koje prodajete uistinu mogu pronaći krajnjeg kupca.
Stoga vas pozivamo da postanete član naše Fb grupe i šopingirate bez grižnje savjesti, jer svaka kuna ide za pomoć naši seniorima!

Priključite nam se!!!
0 thoughts on “Šopingirajte bez grižnje savjesti – postanite član FB grupe Spiritus SOS- Aukcije!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *