ŽELIM POMOĆI RADU UDRUGE!

U ovim teškim vremenima svaka pomoć je dobro došla. Upravo zbog toga smo pokušali osmisliti više načina na koje bi se moglo pomoći soscijalno ugroženim skupinama ljudi.

No , ono što je nekada jednako potrebno kao i novac je topla ljudska duša koja može saslušati probleme koji muče korisnike naših usluga. Stoga ako imate viška slobodnog vremena, želite učiniti nešto korisno za zajednicu oko sebe ili se jednostavno želite bolje osjećati znajući da ste sa svojim prisutstvom pomogli nekome uključite se u rad Udruge kroz volontiranje.

Prijava za volontiranje: Želim pomoći !

Ukoliko želite financijski pomoći osobama treće životne dobi koje su socijalno ugrožene jeste financijskom donacijom. Ljudi koji doniraju novac čine to najčešće iz nesebičnih razloga. Na taj način omogućavaju Udruzi da nastavi svoj rad te da pruži usluge i pomoć onima kojima je to najnužnije (najčešće se vrše kupovine hrane ili medicinskih pomagala). Ono s čime osobe koje doniraju, bilo pravne ili privatne osobe, nisu upoznate je da osim velikog zadovoljstva koje nam ispunjava srce kada pomognemo nekome državljani RH imaju i pravo na porezne olakšice ako izvrše novčanu donaciju.

Više o pravima koja imate kao donatori pročitajte na : Porezne olakšice za donatore

Način na koji možete uplatiti donaciju je uplata na naš  žiro račun uplatom na žiro račun Udruge Spiritus OS (u svim poslovnicama banaka, FINE, Hrvatske pošte ili putem Vašeg Internet bankarstva)

Prilikom uplate  donacije na žiro račun Udruge Spiritus OS u kunama uplatu izvršavate tako da popunite slijedeće podatke kod plaćanja:

PLATITELJ: naziv (ime) i adresa: Upisujete Vaše ime i prezime ili naziv tvrtke te adresu i grad. Npr.Ivana Ivić Perićeva 12 31000 Osijek

PRIMATELJ: naziv (ime) i adresa: Udruga Spiritus OS, Trg Lava Mirskog 1,  31000 Osijek

IBAN  primatelja  HR0724080021100040924  (PARTNER BANKA ZAGREB)

Poziv na broj odobrenja: Ostavite praznu kućicu tako da samo u lijevom kutu bude 99.

Opis plaćanja: Donacija za humanitarnu pomoć

Iznos: Upisujete iznos donacije u kunama.  (Npr.=250,00 ili =150,00 ili =50,00 ili neki drugi iznos)

Molimo Vas da nakon izvršene uplate pošaljete e-mail sa slijedećim podacima na adresu info@sos.hr kako bismo Vam poslali potvrdu o primitku donacije te, ako to želite, kako bismo Vas obavještavali o daljnjim aktivnostima naše Udruge.

Podaci koje bi nam trebali dostaviti putem e-mail-al su:

-ime i prezime

-adresa

-grad

-datum uplate

-iznos uplate

– kontakt (e-mail ili broj telefona)

OVIM PUTEM SE TAKOĐER ŽELIMO ZAHVALITI SVIMA KOJI SU DO SADA SUDJELOVALI U NAŠEM RADU, BILO DONACIJOM FINANCIJSKIH SREDSTAVA, MATERIJALNIH SREDSTAVA ILI SVOJE DOBRE VOLJE I SLOBODNOGA VREMENA. BEZ VAŠE POMOĆI NIŠTA NE BI BILO MOGUĆE. HVALA!