Razlog zašto će muškarac prekinuti s vama !

images
Novo američko istraživanje sa 70.000 osoba je pokazalo da bi ogroman broj muškaraca, čak 48 posto, ostavio ženu s kojom je u vezi ako bi se ona znatno udebljala. Za razliku od njih, samo 20 posto žena bi učinilo isto svom partneru.

Anketa je pokazala i da više od trećine muškaraca smatra da žena počinje gubiti na privlačnosti kad napuni 40, dok četvrtina smatra da se to počinje događati nakon 50-e godine. Gotovo jednako misle i žene o muškarcima, s jednom razlikom – 23 posto žena smatra da muškarci, bez obzira na dob, nikad ne gube na fizičkoj privlačnosti.

Anketa je pokazala i da će muškarci češće lagati o broju svojih seksualnih partnera. Istovremeno 42 posto muškaraca reklo je da bi ženu smatralo promiskuitetnom ako je spavala s više od 10 muškaraca. Gotovo isti broj žena smatra da je muškarac promiskuitetan ako je imao seksualne odnose s više od 20 žena. Zanimljivo i da je 18 posto muškaraca priznalo da je reklo ‘Volim te’, samo zato da bi imali seksualni odnos.

Osim toga, dvije trećine muškaraca priznaje da je imalo seksualne fantazije o prijateljicama svoje partnerice. Ako vam sve ovo još nije uzdrmalo vjeru u muškarce, imajte na umu da je pedeset i jedan posto muškaraca reklo da bi voljeli imati bolju partnericu od ove s kojom su trenutno. Isto želi i 18 posto žena.

James Bassil, urednik AskMen.com, koji su u suradnji s Cosmopolitan.com proveli studiju, zaključio je anketu ovako: ‘Stvari se u biti nisu promijenile… Istina, sve je više online upoznavanja, no romantično ponašanje se ne mijenja s vremenom: džentlmenstvo nije mrtvo, veličina je važna, žene opraštaju, a muškarci zaboravljaju.’

0 thoughts on “Razlog zašto će muškarac prekinuti s vama !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *