S bakine police

Godine i godine rada, iskustva, volje i ljubavi uložene su u izradu domaćih proizvoda na tradicionalan način. Međutim, zbog lošeg ekonomskog stanja u zemlji naše selo postaje sve opustošenije te se mladi iseljavaju. Bakino srce puno ljubai i njezine ruke koje još imaju snage da rade nemaju kome  da tu ljubav podare.

Ovim putem udruga Spiritus OS i njezini članovi Vam nude posebnu ponudu tradicionalnih proizvoda razvijenih u ruralnom okurženju Slavonije i Baranje. Kako mnogi od naših korisnika usluga vrijedno pripremaju zimnice te se bave zanatima kojima prijeti izumiranje odlučili smo se pokušati promovirrati domaće proizvode koji su spravljeni u kućnoj djelatnosti naših korisnika. Na ovaj način želimo dodatno promovirati i potaknuti razvoj ruralnog turizma kao i samu vidljivost autohtonih proizvoda iz ruralnog okruženja, ali i načina kako su živjeli naši stari. U našoj ponudi možete pronaći prehrambene proizvode koje su naše gospođe iz udruge vrijedno spremale  i pripremale za Vas kako bi Vas svojim opojnim mirisima i okusima vratile u djetinjstvo.

Od proizvoda trenutno imamo u ponudi:

 

Domaći pekmez od šljiva:

prefine-domace-marmelade-slika-68001468

Domaći pekmez od jabuka:

prefine-domace-marmelade-slika-68001467

Domaći pekmez od višanja:

prefine-domace-marmelade-slika-68001469

Domaći pekmez od kupina

domaci-pekmez-kupina-ribizl-slika-61096542

Domaći pekmez od šipka:

marmelada-100-divljeg-sipka-bez-konzervansa-slika-49564652

Domaći pekmez od kajsija:

marmelada-marelica-kajsija-100-domace-zupanja-slika-24686622

Svi pekmezi su izrađeni od domaćeg voća iz vlastitih vrtova i voćnjaka, u njih je uloženo puno ljubavi te ukoliko želite jedinstveni proizvod koji će pokloniti nekome, a pri tome pomoći u radu udruge slobodno nam se obratite kroz online formu ili na broj telefona 099 821 87 93.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Zainteresiran/a sam za kupnju i pišem što želim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook
  • Twitter